diumenge, 23 de març del 2014

11ena Marxa BTT St.Jordi Desvalls

Aquest finde (dissabte) no tocava sortida amb btt, ja que el diumenge (avui) es feia la Marxa amb BTT de St.Jordi Desvalls, i voliem estar "frescus" per poder fer-la amb òptimes condicions. Tot i amenaçar pluja (be, els del temps ens ho posaven força magre, però finalment, res de res, dissabte una mica d'aigua, però avui un dia espectacular per pedalar) amb els companys del Club Sarrià, Xavi, Reynolds, Jesús, Sugu i Albert... que quedem per anar-hi plegats.
Arribar i ja veig com ho tenen de ben organitzat aquests del club St.Jordi. El camp de "fúrbo" ens serveix d'aparcament i mica en mica s'omple de cotxes... es veu i respira molt de nivell.
Fem incripcions... tots a la volta llarga, com no ;-), ens preparem i s'anuncia un retràs de 15min de la sortida. Escalfem una mica i així anem veien i saludant companys.

Anem agafant lloc a la graella de sortida, no es tracta de sortir massa enrera i trobar algun tap que ens pugui fer anar malament.
A les 9:15 es dona el tret de sortida i... gaaaaasssss!!! sembla que ens hi va la vida, soms un coi de malalts del BTT, uns picats que no tenim rés més al cap, en cursa, de quedar per davant de... o que no em tregui gaire en...
Be, com es ja de costum en totes les curses que faig, a mi em costa molt començar. Necessito temps per escalfar els pistons i posar la "machine" en marxa. Paso de 75ppm a 180ppm en un tres i no res... i tot i estar acostumat a aquestes "pujades de voltes", no és el mateix en cursa, has d'aguantar un parell d'hores, mímim, a altes revolucions, i "esoooo dueeeeele"!!!

Comença un festival trenca-cames i tot un gaudir d'una ruta espectacular, collonuda, impressionant. Corriols nets, ciclables, ràpids, poc tècnics i a nivell de tothom, qui més qui menys, es clar. A més, el dia ens ha acompanyat amb una temperatura idònia per pedalar.
A mida que anaven passant els km, m'anava trobant més be i millor que en la sortida, tot i que el cansanci va passant factura i cal anar menjant i bevent.


Hem passat per una zona "roques blaves" que no les he vist, també per una part de bosc que es va cremar ara no fa gaires mesos, per un Túnel de la Bruixa amb il·luminació i música ambient per l'ocasió... vaja que ha estat una "currada" de ruta, i que de ben segur que tots agraïm a la organització.

A mi m'han sortit 34km, amb 700mts+ de desnivell i que he fet amb poc més de 2:13Hr.

D'obsequi ens han donat un puf i un parell de mitjons, perfecte!!!


Recomanar a tot amant de la bici de muntanya que faci la ruta, la veritat que s'ho val la pena.
Ahhhh... i que l'any que be no hi falteu, Marxa a tenir en compte en el calendari BTTteru.


Track Wikiloc
Classificacions Volta Llarga

Salut!!!

1 comentari:

  1. Llastima que no he vist el tunel de les bruixes!!! Deunido quina currada i imaginació!!! Segons he llegit una ruta molt maca!!! Aixi m'agrada que t'ho passis genial!!!!

    ResponElimina