diumenge, 24 de febrer del 2013

M'han deixat!!! que cab...

Aquest Dissabte, tot i que les previsions amenaçaven una cancel·lació assegurada de la sortida... res del previst!!! 0 neu, poca fred i matí esplèndid per practicar el BTT.

Així que el divendres envio un whats a en Simon... no tinc gens clar de sortir, però em diu que ells surten de la benzinera de Salt a les 8:30 i que si a i 35 no hi soc, marxen.
A les 7:30 em llevo, trec el nas per la finestra i veig que han tornat a "cagar-la" amb les previsions... tot apunta a un dia espectacular.  Així que em preparo jo i bici, i al es 8:12 surto a tota llet per estar a temps amb els companys.
Arribo a les 8:32... si, si a les 8:32 (20min de Sarrià a la sortida de Salt) i ni cristo esperant-me... que cabr*ns!!! Ja m'han deixat!!!
Res, que "pillo" el mòbil i en Simon em diu que s'han oblidat, que com eren només en Martí i ell, que ja ni pensaven en mi... com m'estimen!!! jejeje.
M'esperen al carrilet, abans de Bescanó, on m'hi afegeixo... i comentem el cas.

Avui farem un puja/baixa per St.Grau. Pugem per la Sorrera de Vilanna, mentre pugem i anem agafant alçada, contemplem l'enfarinada preciosa que ha deixat aquesta petita nevada.
Seguim pista de St.Grau  fins les busties, on fem la parada per fer el plàtan.
Baixem fins el Pla de St.Joan, seguim per el Llèmena fins Llorà i pugem a St.Grau per una pista que no hi havia pujat mai. Com pica la cabrona!!! amés, portem una sortida que podem dir que és un 25% més dura del que seria normal... doncs està el terra molt moll i com xucla!!! sembla que les rodes s'enfonsin, les pedres i arrels fan perdre la pedalada... vaja, que costa un ou!!!
Un cop dalt, baixem per pista i per la font d'en Coromines fins Bescanó i Salt, on jo segueixo fins Sarrià.

A Salt els comento que l'altre dia vaig veure venint pel carril de St.Gregori, abans de l'autopista, un rètol que marcava "Salt"... i sense pensar-ho gaire vaig anar a investigar si realment hi ha passera ciclable... I he de dir, que si que hi ha pas o travessa d'una a altre banda del Ter.
Ja tenim una altre pas per fer rutes entre St.Gregori i Salt.!!!

Finalment, 53Km, 4:05Hr i 920mts+.



Salut!!!

divendres, 22 de febrer del 2013

"De tot un poc"

Després d'un diumenge dia10 de carrilejar (Girona-LesPlanes-Girona)... tinc sed per pujar de pulsacions. Si, ja se que no es el que més convé, però em ve be.
Així que  reposo un parell de dies, i Dimecres dia13 faig un puja/baixa a St.Miquel... però pujant per la pista de la Mina Victòria toooooomaaaa!!! això si es pujar de pulsacions. Faig un parell de ziga-zagues per la carena de St.Miquel i baixo pujant per Can a la Farriola i la pista del Mirador.

Finalment, 27'4K, 1:54Hr i 690mts+.

Dijous un whats d'en Quique per sortir a planejar... Hi tant!!!.
Divendres a les 10 a Fontajau. Ufff!!! quan de temps fa que no quedem???
Ens posem una mica al dia tot fent el carrilet fins Vilanna, on agafem el corriol tota vora el Ter i tornem a Bescanó. Travessem el Ter i fem un corriol que jo desconeixia per l'altre riba del ter fins petar al camp de fútbol de St.Gregori. Seguim una mica el llémena i travessem a l'altre costat de St.Gregori, a fer corriols per acabar per la zona de Tailà.
Ens hem sortit una mica del que es diu planejar... però hem fet el que més ens agrada, compartir sortida i corriolejar!!!

Finalment, 39Km, 2:45Hr, i 290mts+.

A la tarda em truca l'Edu. També fa una pila que no quedem ni sortim!!!
Com fa força que no surt, vol planejar per anar agafant forma altre cop. Li proposo de fer la sortida que he fet amb en Quique... Dit i fet. Dissabte quedem a les 9 i fem la sortida mateixa... jo repeteixo, però per mi cap problema, el que compte és sortir, gaudir i compartir la bona companyia. Que no ens falti!!!

Arribem d'hora, l'Edu ja portava estona demanant l'hora... jejeje. Es el que passa quan aparquem la bici al traster, després ens fa pagar aquest "parón" amb escreix. Ens fot mal el cul, les cames... petem de per tot!!!
Jo estic be i com tinc temps faig un puja/baixa a St.Miquel... per acabar la sortida.

Finalment, 57Km, 3:40Hr, i 725mts+.

Diumenge... un passeig per mi, ara be, per qui m'acompanya, la Rosa, tot un repte. Anirem a fer una volta circular per el Ter, fins St.Jordi-Flaçà.
Comencem per darrera de Sarrià, St.Julià, Montagut i pujar a urb. Camp de les Comes, travessar l'autopista i NII fins la cimentera... un error per part meva, en lloc d'anar directament a la cimentera tot planejant pel mig de Sarrià. Aquest començament ha fet exigir més del compte la Rosa i al final de la sortida ho acabarà pagant.
Be, un cop a la cimentera, pista i planejar!!! Medinyà, Cervià, St.Jordi Desvalls, Sobrànigues, on travessem el Ter i passem l'altre riba i recorrent-la  per Flaçà, St.Joan de Mollet, Bordils, i Celrà.
Aquí no hi ha altre que fer un parell de km de carretera fins Campdurà i tornem a la riba del Ter fins el Pont Major i Sarrià.

Finalment, 40Km, 2:47Hr i 175mts+


Dimarts em truca en Quique per quedar demà i fer corriols de Quart. A la tarda, abans no es faci fosc faig una escapada una mica exigent a St.Miquel 22Km, 1:15Hr i 500mts+... curta però intensa.

Així que Dimecres a les 10 anem per carrilet fins Quart... i a gaudir dels corriols d'una part i altre costat  dels turons de Quart. És impressionant el que donen de si aquest parell de turons. Està plegat de corriols, una zona neta, ràpida, no massa tècnica, per aprendre o millorar tècnica acollonant!!!
En Quique va just de temps, però ja hem pogut gaudir d'una bona estona de corriols, així que anem per tornar que hi ha mes dies que llonganisses. Ja hi tornarem!!!

Finalment, 30,4Km, 2:11Hr i 350mts+.

I ahir Dijous... abans no vinguin aquestes pluges que hi ha previstes que arribin, deixa'm avançar i faig una sortida que tinc en ment.
M'he baixat el RoadBook de Cornellà d'enguany, l'he mirat una mica i m'he dit, que coi... vaig a probar-ne una part.
Així que a les 10 em poso a pedalar per darrera Sarrià, Montagut, pujo el Montaspre i baixo al Pla d'Olivars per anar a "enganxar" el track... però decideixo per continuar fins St.Andreu, Ravós, Prades, Sta.Llogaia i continuar asfalt fins "pillar-lo" a St.Mer. Ho he fet així per que no se com aniré de temps... i vinguent de Sarrià això es farà llarg, amés aquesta és la zona que més desconec i ja tenia ganes de pedalar per aquí.
A l'hermita de St.Mer faig una aturada per beure i reposar una mica. I d'aquí un corriol collonut de pujada fins la pista de Medinyà. Gir a l'esquerra per canviar de pista, Olives i ja veig St.Esteve de Guialves. Sense arribar-hi tombo a la dreta i començo una zona molt maca de bosc, camins, pistes i algun corriol... voltans de Vilafresser fins Medinyà. A l'arribar a la NII al trencant de Cervià, el trac tomba a la dreta per anar a Medinyà pujant un turó, però abans hi ha una riera que va massa plena d'aigua. Decideixo tornar enrera i tornar a pujar fins una casa de pagés que he passat i recordo un trencant... i amb l'ajuda del gps segueixo una pista que em porta a enllaçar altre cop amb el track... direcció Medinyà, Pla d'Olivars i direcció Riudellots de la Creu... on abans d'arribar-hi decideixo anar de tornada... que va sent hora i sembla ser que vaig una mica justet de forces. No he menjat res i ho pagaré.
Torno tot pujant el Montaspre i per rematar la sortida, pujo al Golf i cap a caseta!!!

Finalment, 43,4Km, 2:52Hr i 1050mts+.

Deu ni do el que ha donat de si aquesta sortida!!!
Sortir a pedalar sol es fa més feixug, però de vegades va molt be per retrobar-se un mateix.
Ara, aquestes rutes desconegudes, millor fer-les amb companyia... mai saps que et pot passar i amb que et pots trobar. Un animal, un ensopeg, perdut per mig el bosc... val mes no pensar.hi.


Salut!!!

dilluns, 11 de febrer del 2013

Millor ho deixaré per més endavant

No les tinc totes...
Si corro em fa mal una o altre part de cos. Sempre m'han dit que tinc d'escoltar el cos, i la veritat que no n'he fet massa cas. Si de vegades son només "avisos", quan aquests son repetitius... crec que es l'hora d'escoltar-los més amb atenció i fer-ne més cas.
Així que... pel que fa a còrrer, millor ho deixaré per més endavant, no hi renuncio, però crec que no es el moment, així ho diu el meu cos.

Pel que fa a BTT, tinc esperances de recuperar una mica el terreny perdut... ja que no tinc les mateixes sensacions que fa un any.
No estic tant per la labor,... també darrerament ho faig massa sol i potser manca una mica de motivació compartida. Ep i que de xicotes en tinc, ho sé, però no pas a tocar a casa. Amés, de la pasta que estic fet... soc dels que surto a pedalar quan trec el nas per la finestra i tinc un parell d'hores, siguin a la hora que siguin... sempre puc "ajustar" el meu horari.

Aquesta setmana he sortit 3 dies amb BTT, he canviat els recorreguts i també de paisatges.


Dijous, desprès d'uns resultats de prova d'esforç acceptables,  faig una mica de cas al metge...  no matxacar-me massa fort,  no fer masses "puntassos" exagerats, intentar no passar de voltes la màquina, i fer més sessions de resistència per agafar "fondu".
Em diu que el millor es rodar per planer... vaja, el que menys m'agrada!!!
Opció A, carrilet.
Opció B, buscar rutes sense massa desnivell, però gaudir del que mes m'agrada, natura en mig del bosc.

Avui puc fer un "mix"... vaja, fer una barreja tot rodant pel carril verd de Girona a St.Gregori i seguir per el camí ral fins Llorà.
Es un dia amb molt de vent, bufa fort... molt fort, i no ajuda res a gaudir de la sortida. Tot i així, quan m'endinso pel bosc desapareix molt el vent i puc pedalar més tranquil.

Finalment, 2:20Hr, 42'3Km i un desnivell+ de 525mts.


Dissabte no surto fins gairebé migdia... allí a les 11, doncs de bon matí fot una rasca que tampoc es per sortir a patir. Així que agafo la canyon i sense rumb... a veure que dono per fer.
Vaig donant voltes a l'olla i repensant-me quina ruta puc fer. Fins que faig el millor que es pot fer en aquests casos... pedalar i que surti el que surti.
Pujo per St.Daniel, Can Mascort, baixo a Vall Preona i pujo per pista fins la carretera de Montnegre, passant per Can Viola. D'aquí a fer cim a Els Àngels i sense aturar-me avall fins la corba de la piscina i segueixo per pista avall-avall fins Celrà. Pujo ara per la pista del Castell de Mabarrera, Cal Dineret, i pista fins fer cim a St.Miquel. Mitja volta i avall per Montjuïc i cap a caseta.

La sortida ha donat de sí!!! i tant!!!
No tenia aquestes sensacions abans de sortir, i fins i tot m'he quedat sorprès de com m'he anat trobant.

Finalment, 2.25Hr, 36'7Km i un desnivell+ de 1090mts.


I Diumenge, em llevo amb la intenció de fer tirada llarga per carrilet, aquest cop amunt i no cap a mar.
Així que, sense pressa, un cop llevat, esmorzat... allí a les 10del matí em poso a pedalar tot direcció a Girona per agafar el carrilet a la Devesa, Bescanó, Bonmatí, Anglés, La Cellera, Amer i Les Planes.
Tot i ser "planer", ja que es tracta de fer carrilet, sempre pica amunt, i més amb aquesta mica de vent que he tingut de cares, sobre tot la recta de La Cellera a El Pasteral.
Després, del Pasteral a Amer, un desnivell que trenca el planejar constant que es porta des de Girona.
I d'Amer a Les Planes,...  7km d'un fals planejar. Un constant i continu desnivell d'entre 1 i 3%, que sembla no acabar-se entre recta i recta.
Fins aquí, be!!!
36'8Km, 1:42Hr, 300 i esca-ix metres de desnivell+.
Una mitjana de 21'6Km/h.
Cuit de cames, que és el que volia... però s'ha de tornar. Reposo 5min, menjo el plàtan per recuperar i sant tornem-hi!!!

Gas!!! entre Les Planes i Amer. Si abans era un fals planer de pujada, ara és de baixada... així que el compta km entre 32-38 i més i més gas!!!
Arribo a Amer, i tinc de reposar 1min... sinó petaré!!!
Segueixo, ara fent el puja baixa entre Amer i El Pasteral. Aquí tinc vent de cul, fins La Cellera... quin canvi!!!
De la Cellera a Anglés, Bonmatí, Bescanó, Girona i... estic per demanar la hora!!! ja em queda només arribar a Sarrià!!!
La tornada a estat amb 1:19Hr, a una mitjana de 27'7Km/h.

Per anar tot sol, sense poder fer cap relleu de cap mena... no està gens malament.
Finalment, 73'5Km, 3:07Hr.



Salut!!!

diumenge, 3 de febrer del 2013

Tossut... vinga còrrer!!!

Soc tossut, ho reconec... si no puc còrrer que no sigui per que no ho he provat, això m'ho dic un i altre cop.
De fet, crec que el meu gran error està en la "forma" que tinc de còrrer, doncs ho faig poc i quan ho faig igual faig més del que em tocaria... amés, no escalfo ni estiro tot el que tocaria. Les lesions, doncs, no venen per si soles, sinó que gran part de culpa la tinc jo mateix.

Tal com dic, després de no còrrer en més de 15 díes (des de la San Silvestre), Dijous 17, amb el meu amic Manel (a veure si li agafa el "gustillo" a això de les curses) hem anat a fer la Cursa de Policies de Girona, 6'8Km. No si ja ho dic, no estic preparat i el que faig es anar a fer una cursa... això si, de tranquis, Val??? Faig els primers 2o3 km amb en Manel, l'acompanyo i així "escalfo" i vaig veien com em trobo. Després, ja a la Nestlé, li dic que sembla que tinc més ganes... i em diu que tiri, que elll anirà fent. Així que pujo una mica el ritme i vaig a fer la segona meitat de la cursa al meu ritme. Tot i així, tampoc és que retalli massa de temps, però al menys em puc mesurar una mica i treure'n conclusions.

Ha anat prou be, hem acaban sencers, amb un temps "digne" pel nostre estat de forma (35min)...

Diumenge 20, un puja/baixa a St.Miquel, amb la cannondale... que el vaig allargar una mica més fent un baixa/puja Celrà-St.Miquel. 1:57Hr, 31'5Km amb un desnivell+ de 750mts.

Després, em vaig proposar d'anar a còrrer uns dies entre setmana, tinc que posar en forma els genolls i si tinc sort, s'acostumaran a aquest esport.
Així que el Dilluns vaig fins la Devesa i torno per Pedret. 10'5Km amb poc més de 57min.
Dimecres fins Fontajau i carril fins la Nestlé i tornada a Sarrià. 10Km amb 54min.

Dijous BTT... Pujo a St.Miquel per pista i de baixada, l'allargo baixant per Can Pol i Can Mascort.
1:43Hr, 25'7Km i un desnivell+ de 650mts.

Divendres em decideixo tornar a còrrer... i pujar a St.Miquel. Agafo pel Pont Major, la Sorrera, Montjuïc, pujada del Mur i faig cim al castell, i... cap avall per la Pista de St.Daniel i Montjuïc. 14'5Km amb 1:30Hr i un desnivell+ de 390mts.

I el Dissabte, sortida llarga amb en Martí, Simon, Pep Comas, Pedro i Jordi.
Comencem per la zona de Montfullà, La Miquela i cap a Mas Llunes per continuar uns corriols i camins que ens va ensenyar en Pedro i un corriol de la Trencakames fins l'hermita de St.Pere Sestronques a fer el plàtan o menjar una mica.
Aquí intentem fer un tros més de la ruta de la Trencakames, sense massa èxit i fent-la com varem poder... fins travessar la carretera d'Anglés a Sta.Coloma i ara si la continuem fins l'hermita de Sant Amanç.
D'aquí anem per lliure i sense resseguir la ruta, doncs ens queda una hora i mitja llarga si volem tornar d'hora per dinar. Així que seguim per pista, camins i algun corriol que ens porten fins a Anglès. Ja només ens queda que tornar a Girona, i ho fem per can Casademont, els ànecs, St.Gregori, Bescanó i Salt.
Finalment una molt bona ruta, de 5:10, 63'5Km (des de i fins a Sarrià de Ter)
i un desnivell+ de poc més de 1000mts.

Aquesta setmana, ressentit de genoll, no he anat a còrrer, i quasi tampoc amb bici.
Ha estat aquest Dijous, un Puja/baixa a St.Miquel, 25Km, 1:34Hr i 475mts+ de desnivell.
El Dissabte, vaig quedar amb en Simon i companyia, però després del xàfec que va caure la nit, els vaig deixar "plantats" i no hi vaig anar (Perdoneu!!!... Simon, et vaig enviar un WhatsApp!!!). Tot tenia que estar molt moll, i vaig llevar-me més tard per sortir tot sol al migdia i fer un puja/baixa a Els Àngels passant per St.Miquel. 2:20Hr, 35Km i un desnivell+ de 875mts.

Be, avui Diumenge si que he volgut tornar a còrrer per veure si el genoll aguanta.
Res de fer desnivell, trotaré per planer. Bufa molt d'aire... i fort!!!
Decideixo anar fins Medinyà per el camí de St.Julià tota vora el Ter. Hi han dos quilòmetres fins la cimentera de St.Julià, i després 4km més de camí de molt bon trotar. Es fa molt be, es tot planer i en prou feines trops a ningú. He arribat fins l'antiga SAFA i he girat cua per tornar fins a Sarrià.
Tot plegat m'han sortit poc més d'11Km amb 1:03Hr.
Les cames han aguantat be, el genoll, a la tarda me n'he ressentit una mica. Però el que ha estat a punt de fer-me plegar, avui, ha estat l'ungla del dit petit del peu esq.
Quan no es una punyeta es una altre!!!

Tinc en ment entrenar més i millor el còrrer... te que ser factible per a mi. No em dono per vençut!!!
Aquesta setmana provaré un parell de sortides curtes, de 5a6Km i si tot va be, el cap de setmana una de 10a12km.
Combinat amb la BTT... que també vull sortir a pedalar i aprofitar aquesta setmana que es preveu bona climatològicament parlant.

Ja veurem com va tot...


Salut!!!