dimarts, 25 de desembre del 2012

Festes = mejar i +, i +, i + menjar

Entrem de ple a les festes de Nadal.
En la darrera setmana ja volia preveure els farts de menjar que tenia a tocar... i que millor que mentalitzar-se per tal de "cremar" abans de engolir. Peró no, la cosa no ha estat gaire plena de sessions anti-calòriques que diem...

Dimecres, retrobament amb en Quique. Feia ja... des de la sortida al Turó que no en fèiem una plegats. El dimarts quedem per fer una sortida "d'escalfament", ja que ell no ha tornat a tocar la bici només en una ocasió. Es tracta d'anar a passar-ho be i posar en marxa de nou els pistons, tornar a agafar el "feeling" del pedaleig... ja vindran dies de "tortura".
Això si... hem arreglat el país, al nostre parer. Hem fotut una repassada a tot el que ens envolta, sense treure'n l'aigua clara, es clar que si ens deixessin a nosaltres... igual tot anava millor.
Pedalar, be carril bici fins Anglès, i de tornada, per darrera a Bonmatí i a fer el corriol tota vora el ter des de la sorrera de Vilanna i cap a Girona. Un parell d'hores i feina feta.
Be, jo dispossava d'1 hora més, així que he anat a fer un puja/baixa a St.Miquel i cap a casa que ja es hora de dinar.

Finalment, 3:09Hr, 56km i un desnivell+ de 495mts.


Dissabte... poc pedalar i molt de menjar!!!.
Amb en Martí, Simon, Pep Comas, Josep Quintana i la fèmina del grupet, l'Anna, anem a fer un puja/baixa a St.Grau, que a les 10:15 hem de ser a St.Gregori per fer l'esmorzar de Nadal, on ens hi acompanyaran també l'Alfons, en Pep (cuiner), Josep Ravés, Tomàs i en Mia.
Res gaire destacable per comentar, tret de que l'Anna s'ha portat com una autèntica membre del grup... prova superada!!! Tot i que algun o altre reneg s'ha escoltat baixant pel corriol de St.Grau-Llorà-Sta.Afra.

Sortida de 2:25Hr, 27'5Km i un desnivell+ de 506mts.

L'àpat... bo, molt bo, la companyia... perfecte, tot a estat collonut. Una jornada per repetir, com ja fem, any rere any.

Desprès del tiberi... la meva consciència em fa repensar la tornada, i decideixo fer-ho pel camí més curt (en línia recta)... però no el més ràpid, ja que hi ha unes quantes muntanyetes entre mig. Be, així podré cremar el menjat, penso.
De St.Gregori, per darrera a Taialà, per on he estat investigant uns corriols, i que l'únic que n'he tret es que he fet una volta per tornar al mateix lloc. De Taialà a Sarrià, per la Costa Bruta... corriols pista de pujada, de baixada, de pujada... Col·legi Montserrat i cap a casa.

Post-Peus de Porc 55min., 14Km i un desnivell+ de 250mts.


Diumenge... Sortida del CIRI amb el Club.
9 del matí a la BP de Sta.Cristina, una colla, però una colla... pero UNA COLLA!!!
Be una narrativa perfecte de la sortida com la d'en Xavi no soc capaç de fer-la, així que podeu llegir-la aquí.
Que puc afegir-hi jo?? La zona, el nivell, l'ambient, els companys... barreja explosiva que agraeixo poder-ne formar part de tant en tant (no tot el que voldria).


Finalment, 3:15Hr, 31'75Km i un desnivell+ de 720mts.


Avui es NADAL, Dimarts... per què no, anem a correr i pujar St.Grau.???
Si, si. En Quim em truca el diumenge i ho deixa anar... "Fan una pujada amb BTT o a peu el dia de nadal a St.Grau, com cada any... els d' Esports NABES i BICI-OCI. Ens hi apuntem???"
Be, que el dia anterior es el sopar de Nit-Bona, anirem a dormir tard, menjat com uns vedells... igual si que aniria be de "cremar" greixines... igual quedem!!! Va vinga, quedem a 3quarts de nou!!!
Així que em llevo, esmorzo poc, molt poquet, el que més demana el meu cos és aigua!!! i no m'adono que ja tinc en Quim fora esperant-me. Carretera i ja som a Bescanó. Inscripció ràpida, preparatius, salutacions i poc més que això comença en breu.

A les 9:30 es dona el tret de sortida conjunta, les bicis tot davant i barrejades amb els primers corredors més valents. Comencem a enfilar ben aviat per asfalt (molt poc), pista (una mica) i corriol (molt corriol). Les pendents cada cop es fan més pronunciades. En Quim em va esperant, fins el Km 2 que ja li he dit que faci... que jo pujaré com pugui!!! Ben aviat l'he perdut de vista.
Els Km van passant, poc a poc, però passen. Ha estat en els darrers pendents que no he estat capaç de còrrer, i ni els de tot davant meu ni els que tenia tot darrera tampoc... a fer-ho caminant!!!
Darrers metres i ja escolto el speaker animant el "cotarro"!!!
Faig cim amb 37'min, 4'4km i 386mts+.

En Quim ja fa uns minuts que està esperant. Mengem, bebem i gaudim de l'animació que hi ha preparada. No ens torbem massa que ens refredem!!!. Veiem arribar en bici en Jaume i Josep Quintana i en Pep (cuiner). Poc més i cap avall!!!
Això és una altre història!!! jejeje. Baixar costa també, però res a veure amb el pujar.
L'anem fent petar tota la baixada, que no ens adonem que ja som a la passera de Bescanó.
28'min de baixada.

Cal fer aquestes sortides, si més no, ens queden els moments i les amistats que anem acumulant sortida rere sortida. Com m'agrada l'esport!!!




Salut!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada