dimecres, 25 d’abril del 2012

Preparat per el Marató del Cap de Creus

Em sento preparat per afrontar-lo amb condicions per, tot i patir, acabar-lo amb condicions.
Així, per obrir boca, el Dimarts quedo per pedalar amb en Quique... farem una tirada llarga, però cap on anirem???

A les 9:45 ens trobem a Fontajau i amb la pluja dels darrers dies, anem a lo segur, pista i muntanya de les Gavarres.
Pugem per St.Daniel, Font d'en Fita i pista a l'esplanada. En Quique tindrà un d'aquells dies per tornar a patir, doncs tot i tenir reparada la bici des de la darrera sortida, entre tant de canvi no ha canviat el plat petit, i fot uns espatecs que n'hi ha per trencar la cadena... així que sense plat petit!!!
Li faré suport i jo tampoc el posaré... i tampoc posaré el pinyó 36, jejeje.

Seguim la pista a la dreta baixa/puja i direcció a Bicentury fent la línia de la llum al costat del cementiri. Pugem en direcció a Palol d'Onyar i quan som al Castell de Palol... "pssssss" roda punxada del darrera. Se m'ha fet malbé la lona del pneumàtic i tot i dur líquid, em toca posar càmara.
Seguim per camins... Quart, Llambilles i a les pomeres agafem un camí-corriol que puja... i pista a St.Cristòfol del Bosc. Ens aturem a menjar una mica i baixem un corriol que coneix en Quique d'una cursa que va fer, fins "Casanova d'en Frigola" on tornem a pujar fins retrobar-nos amb la mateixa pista que pugem fins el Puig d'en Carreres, travessem la carretera de St.Pellaia i amunt al Puig dels Cristians. Seguim la pista i anem a localitzar un altre corriol, que no trobem però que el tenim a tocar. Seguim la pista direcció a la urbanització "Serramala" i sense arribar-hi anem fins els Metges passant per Can Castelló de Dalt, on la roda del darrera d'en Quique per aire i s'ha de posar càmara.
Ens hem despistat en algun trencant i arribem a Els Metges tot fent una trialera de baixada i pugem pel mig un camp i darrers metres de pista per entrar per darrera l'ermita, per les escales.


Ens aturem per recuperar, menjar un altre cop... tenen tancat el restaurant i només podem menjar les barretes que portem. Fem unes afotos, i en aquestes que la roda del darrera d'en Quique torna a estar baixa d'aire. Però si hem mirat si tenia algo clavat??? serà que la càmara no estava en condicions???
En Quique en porta una altre de recanvi,... una càmara transparent "xinessa" que no ha durat ni el temps d'inflar-la... collons!!! i ara???
Porta parxes però sense cola... i intento de fer una reparació amb el que disposem... així que localitzar el petit furadet, ben lijat i netejat, parxe i amb cura la poso mig inflada al pneumàtic, acabem d'inflar-la i... oli en en un llum!!! Ja podem seguir pedalant. Ara, això si, no temptem a la sort i anem de tornada que també veiem com els núvols ens amenacen amb una cortina de pluja i no sigui que ens enganxi!!!

Tornem per pista, molta que hem fet d'anada i a la carretera de Sta.Pellaia anem a buscar els camins per la casa de l'assa (burro) i a Quart, el carrilet fins a Girona, entrant a la ciutat amb el preludi del ruixat que ens fa companyia fins a casa.

Finalment, 5Hr (entre reparacions i aturades), 70Km i 1500mts desnivell+.

Contents i satisfets de la Sortida, hem acabat sencers i pedalant, que és del que es tractava., ens ha quedat pendent de trobar el corriol, però ja l'anirem a fer un altre dia.
Ara em queden uns dies abans del gran repte del Diumenge, uns dies que faré alguna petita sortida, sense forçar, però que em serveixin per seguir l'estat que em trobo.

Marató del Cap de Creus


Salut!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada