dimarts, 10 d’abril del 2012

El camí més curt... la línia recta

Setmana Santa, tot i els dies de festa que hem tingut, no en puc dir que n'hagi tret un bon profit. Uns dies al càmping i d'altres a casa. Les sortides amb BTT que vaig fer,... poques i en solitari, curtes però intenses, per la zona de Sarrià i St.Miquel,... sense gaire res important per comentar.
Dimarts, 1Hr, 12Km i desnivell+ de 325mts.
Dijous, 1:50Hr, 27'5Km i desnivell+ de 725mts.
Dissabte, 3Hr, 44Km i desnivell+ de 1150mts.


Avui, Dimarts, fa dos dies que no pedalo i tinc ganes de fer una altre sortida curta, 2Hr, no disposo de més temps.
Així que traço línia recta de Sarrià a St.Miquel i al Pont Major ja pujo per la sorrera a Montjuïc, travesso la variant i enfilo la "Pujada de la Mort" (es per morir-se!!!, quin collons de pujada!!!). He intentat aguantar tot el possible amb el plat 32, però hi ha una rampa que no hi ha guevus!!! al menys el meus no han estat capaços d'aguantar, i he tirat de plat 22 amb pinyò 36/34. Desprès de la rampa més forta, planeja una mica amb algun repetjó i un cop a la falda de St.Miquel, com em queden forces per atacar el cim, agafo la pujada pel camí de les pedres, per acabar de rematar la pujada. Content, satisfet, tota la pujada sense parar, però acabo rebentat, necessito recuperar!!!.

Faig parada al castell i veig que el dia es va tapant. Sembla ser que fins i tot pot ploure. Recupero forces i baixo el corriol llarg paral·lel a la pista, i segueixo aquesta pujant a Cala Ferriola i Puig Estela, tot fent algun corriol i camí per evitar una mica de pista, fins la Casa de les Figues. Pujo pel camí d'apeu fins els Bancs i segueixo fins Puig Estela per "investigar" un corriol que fa temps el vaig trobar tapat. Ara està obert i segueix força tall més, però i ha un desnivell que s'ha de fer amb la bici a l'espatlla. Desprès, un corriol i un altre fins que vaig a petar a la pista del camí dels presoners.
Sembla que ja plou, i amés es fa tard, així que decideixo baixar pel camí de Puig Estela i el corriol de la pista del radar. Pujo un petit turó i ja faig el darrer tram d'aquest corriol d'apeu del camí dels Àngels, passant per sota de la variant pel "tubo" i ja soc a St.Daniel.
Aquest darrer corriol, fa molt de temps que dic que l'he de fer de pujada... com sembla ser que per avui no n'he tingut prou,... apa, que no sigui dit!!!
Mitja volta i ja pujo el primer tram, on la dificultat està en el pedregam i un repetjó que s'ha d'agafar amb velocitat per pujar-lo. Bé!!! segueixo i passo per sota de la variant pel "tubo". Ara be la zona amb més pedres, i una mica més tècnica que dura, però es fa bé. Un altre repetjó, per l'esquerra... Bé!!! Segueixo pel pedregam i amb el darrer repetjó. Vinga que ja està fet això!!!
Al fer-lo de baixada sembla més del que és, ara, també s'ha de dir que fa uns mesos estava pitjor, ara està molt més ciclable que abans.
Ja tinc quasi be la feina feta... així que corriol de baixada pel radar, Font del Ferro i cap a casa!!!

Finalment, 2Hr, 25Km i un desnivell+ de 800mts.

Salut!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada