dijous, 29 de març del 2012

Dos Sortides Corrioleres

Dimarts he sortit amb en Quique. 10:00 del matí a Fontajau i sense ruta en ment a fer,...
On anem???, Que et fa més gràcia de fer???
Tu mateix, no home,... tu mateix... I si anem per Quart a fer els corriols dels dos turons a banda i banda de la carretera??? Perfecte!!!

Per anar-hi, farem una mica de desnivell, així que pugem per St.Daniel i agafem el Camí de les Dones i corriol de la dreta per anar a la pista que passa per damunt. Uns metres i pista a la dreta per anar fins Can Mascort. Agafem uns metres de la pista de Palol i fem un tram de l'Open. Pujada al dipòsit i baixada pels tobogans... Que guapos que son!!! Que nets i ciclables que estan!!! Els recordava més complicats cap al final, però avui els he vist més "suaus", com si el desnivell hagués minvat de passar-hi bikes i bikers.
Seguim per pista i camins fins Palol d'Onyar i Quart, on ja ens endinsem en el laberint de corriols i corriols del primer turó... i es que és un no parar!!! Com hem gaudit!!! Pugem per aquest, baixem per l'altre... anem a buscar aquest de baixada per darrera!!!
Passem d'aquest turó al de l'altre banda de la carretera Quart-Autopista i un altre cop a fer més i mes corriols, puja, baixa, corrioleja, ara posa pinyons,... seguim la línia de llum i on no es pot pujar hi ha un camí alternatiu,... Que més volem??? travessem la carretera Quart-Fornells i seguim corriolejant per tota una zona totalment desconeguda per nosaltres, però sense por a perdre'ns... en pocs metres de muntanya tenim tota una zona corriolera com ens agrada!!!
Tornem a la línia i agafem el darrer corriol de l'Open, baixem al darrer pas soterrani i tornem al primer turó, fem el corriol tota vora carretera i desprès de corriolejar una estona més, ja anem fins al pavelló.

Hem gaudit com dos xavals!!! La zona no és molt tècnica, però se n'aprèn i serveix molt per agafar confiança.
També la podré incloure en una sortida nocturna, doncs està a prop, és de bon fer i a l'abast de tothom sense ser massa exigent ni tècnica.

Per tornar, no ens compliquem, carril bici i travessem Girona. El que hem anat a fer ja està fet, així podem fer-la petar metre pedalem.

Finalment, 3Hr, 38Km i un desnivell+ de 600mts.


Dijous, dia de Vaga general. N'hi ha que fan vaga, altres que treballen d'amagatotis i d'altres que no poden treballar per més que vulguin, s'hi juguen el físic, els calers i fins i tot el lloc de treball...
Quin collons de Llibertat!!!

Nosaltres, en Quique en Quim i Jo, ens anem a pedalar una estona al matí.
A les 9:15 em passa a recollir en Quim... Problemes amb els frens,... un garranyic-garranyoc que li foten!!! L'hi desmunto els frens de darrera i veig que només porta una pastilla ¿? :-o ... cony, perdre una pastilla, com que no, NO??? No en tinc de recanvi, però com tinc bici de recanvi i la Nerve te les mateixes, les desmunto i les hi poso, al menys podrà fer la pedalada!!! Jo agafaré la Cannondale.
Un cop tot en ordre, ja anem cap a Fontajau, on ens trobem amb en Quique. Decidim d'anar a fer un St.Grau corrioler, així que carril bici per la Nestle fins St.Gregori i cap a la Font d'en Coromines, per agafar corriols de pujada d'apeu i també trams de pista fins dalt de St.Grau.
Avui no està sent el dia d'en Quim, el canvi només fa que saltar els pinyons i l'ajusto un parell de cops, però res, segueix saltant. Dalt de St.Grau el torno a revisar, torno a baixar la darrera pujada i tornar-la a pujar per acabar d'ajustar-lo... ara ja sembla funcionar millor.
Baixem per corriols, el primer que baixa pel recte i que es pràcticament inciclable, però que l'hem intentat de fer, i que en algun tram si que hem pogut pedalar. El següent que creua la pista i segueix per corriol força tècnic però ciclable fins la Torre d'alta tensió. Seguim fent més i més corriols de baixada, tècnics però ciclables, tota una xarbotada entre pedres i xargays.
Un cop a St.Gregori, anem a fer corriols tot fent camí cap a Domeny-Taialà, on en Quique ens deixa, ell va cap a Fontajau i nosaltres seguim fent més corriols i pistes de Taialà a Sarrià.

Finalment, 36Km, 3:40Hr i un desnivell+ de 725mts.


Salut!!!

1 comentari:

  1. Grans sortides, si senyor, molt divertides i entretingudes, corriols maquíssims i amb la millor companyia. Així dona gust!!!

    ResponElimina