divendres, 29 d’abril del 2011

Nou Camí-Corriol-Trialera

Avui, desprès de que ahir la pluja hem fes la guitza i anular la sortida amb BTT prevista amb en Tomàs i l'Agus, he sortit amb la Cannondale (ja amb la forquilla pertinent) abans el dia no es giri com ahir i acabi plovent. El dimarts vàrem sortir jo i en Tomàs cap a St.Miquel, i en un camí que hi ha per darrera del Puig Estela, per fer la ruta diferent, em vaig ficar per un camí (marcat com a pista verd-blanc) que semblava que baixava cap a les Mines del Nen Jesús. En Tomàs no va voler seguir per que no ho veia gaire clar, sembla que baixava molt... o massa, i anàvem força tard.
Però avui m'he decidit i tot solet cap a St.Miquel i a agafar aquell camí que em sembla que fa molt bona pinta. Estic segur que acabarà a on em penso, m'ho he estat mirant pel Wikiloc i amb el MapSource l'he sobreposat amb alguna altre ruta que ja he fet en algun altre ocasió. El camí baixa, i baixa molt, amés és dels camins que es troben a faltar per aquella zona, doncs últimament, tots el camins els han convertit amb pistes, i en queden ben pocs d'aquests camins "verges". El camí arriba a baix a una caseta on jo he seguit les pintades als arbres, tot agafant un corriol a la dreta, que segueix baixant i baixant... que guapo!!! es converteix en trialera un tram curt, però sense cap dificultat extrema. Torna a camí tot seguint baixant amb ziga-zaga, fins arribar a un trencant que empalma amb un camí que baixa de St.Miquel a Celrà passant per les Mines del Nen Jesús... tal i com jo m'havia pensat!!!
Ja se on sòc, em dic, i no se si tirar a la dreta per fer un altre tram que no he fet mai o anar cap a l'esquerra que se que aniré a St.Miquel, però a la inversa... això vol dir que en un parell de cops hauré d'agafar la bici a coll. Avui ja he vist un camí nou, així que... cap a l'esquerra. El camí segueix sent d'aquells "verges" es veu poc trepitjat, travesso la riera... avui està ben seca, es raro per que ahir va ploure¿?. A partir d'aquí ja amb la bici a l'esquena, per pujar un parell de trialeres, fins a un trencant que agafo un corriol molt estret a la dreta, està moll i costa una mica de fer-lo tot sense posar peu a terra. S'acaba el corriol i es converteix amb camí per arribar a un trencant que baixa una pista de St.Miquel a Celrà, allí cap a l'esquerra i a pujar, pujar fins al Castell.
Per baixar ho faig per Puig Estela i el camí-corriol que segueix tot fins a baix a la variant, on hi ha el radar.
Ha estat una bona sortida, curteta, però no pas per això ha deixat de ser intensa.
26,50 km, 625mts+desnivell, 2:00 Hr
BON ENTRENO!!!

La propera... agafaré el mateix camí-corriol i faré una volta per tornar a pujar per la pista de Celrà a Puig Estela. Ja ho comentaré.

Salut!!!

dilluns, 25 d’abril del 2011

Presa de contacte "Zona Platja d'Aro"

Sembla que ja flaire a estiu, i jo ja començo a situar-me cap a la Zona d'estiueig. Amb la família comencem les vacances 2011 al Càmping Valldaro, ara hi hem anat aquest quatre dies de Setmana Santa, i tot seguit ja veurem quins caps de setmana podem anar-hi fins que ens hi puguem instal·lar per les vacances d'estiu.
La primera presa en contacte amb aquella zona sembla que ha estat força bona. El temps no ha acompanyat gaire per visitar la platja, però sí per fer allò que més m'agrada,... esport, bici-córrer, descans, àpats, ressopars i sobretaules amb amics, i també... altres cosetes.

El divendres vaig baixar a Girona, per anar a pedalar amb en Tomàs i en Pep. La bici no la vaig portar a Platja d'Aro i així aprofito el viatge per pedalar i baixar la bici per fer alguna ruta aquests dies. Doncs res que a les 8:30 varem quedar per anar a St.Miquel, una pujada/baixada per no perdre el ritme. I vaja ritme... en Tomàs ha agafat un nivell que deu ni dor!!! En Pep tot darrera nostre, amb una bici que l'hi vàren deixar, la seva està a fàbrica per reparar fresses.
El dissabte feia un temps tot raro i a mig matí vaig anar a córrer una estoneta. Feia més d'un mes i mig que no hi anava, i com ja vaig dir llavors, tinc que proposar-me de fer-ho més sovint. Vaig fer 9 km amb poc mes de 45min. i per a mi ja està prou be. El pròxim 8 de maig és la cursa de l'Hipercor i penso anar-hi jo, la Sílvia i la Marta (les meves filles) si no es "rajan" a última hora.
Aquest mateix dissabte, vaig canviar la forquilla de la bici nova, ja em va arribar de la reparació de fàbrica i també la vaig provar, ja que primerament la tenia muntada a la bici vella.
El diumenge vaig anar amb BTT, les cames em feien una mica de molèsties del dia anterior i no em veia capaç de tornar anar a córrer. Així que com em conec una mica aquella zona d'estiuejar-hi cada any, vaig anar a fer una ruta que tot sovint feia. Uns 8a10 km de carrilet per escalfar i a començar a pujar per pistes i corriols fins a Romanyà de la Selva. D'allí cap al golf del Mas-Nou per un asfalt força trinxat i per agafar una pista de baixada molt ràpida i tècnica alhora, doncs aquella zona ès molt sorrera i s'ha de ser força tècnic per baixar ràpid amb aquestes condicions. Fins arribar a Castell d'Aro per tornar agafar uns 3km de carrilet per acabar amb uns 26km i 470mts de desnivell.
Avui he fer un altre ruta de les "durilles" per la zona de St.Feliu de Guíxols. Em disposava a anar a Pedralta i tot rumiant pel camí, mentre pedalava per el camí de Sta.Cristina-Golf-Solius, he canviat de "xip" i en lloc de pujar a Pedralta he anat a fer el Montclar. És una pujada mes llarga i dura que la de Pedralta, tot i que deu ni dor la de Pedralta!!! La ruta es la mateixa fins arribar a un encreuament "Y" que a l'esquerra puja cap a Pedralta i a la Dreta va cap al Montclar. Fins aquest punt he fet 9km i 70desnivell i ara comença de debò la pujada!!! 350mts desnivell amb 4km... tot es tipus repetjons, em prou feines hi ha descans possible. Finalment m'han sortit 450desnivell amb poc mes de 26km.

Això si, se m'han fet dures totes dues sortides. Recordava que eren dures, però... serà que la muntanya també oblida?, vaja com la bici, que si la deixes no sembla recordar-se de tu i et fa patir per tornar a agafar el ritme.

Per cert, a veure qui s'apunta per fer una diada de ruta per aquesta zona, podem preparar un matinal per Romanyà, Puig d'Arques, El Fitor o l'altre banda de St.Feliu, Pedralta y Montclar,... Hi ha muntanya per no acabar-la!!!

Salut!!!

dimecres, 20 d’abril del 2011

Sarrià a... quasi, quasi, el Turó de l'Home

Avui, en Quique tenia previst una sortida de Girona al Turó de l'Home, i jo m'hi he apuntat... com tot un valent!!!, també m'ha acompanyat l'Edu que per entreno de la Remences l'hi va molt bé una tirada de 100km, i amés amb BTT, que per mi cundeix el doble.

Ens hem trobat a les 9 del matí a Fontajau, una colla guapa de 13 bikers, amb una fèmina inclosa... que valenta!!!

Hem començat força tranquis... la tirada es preveu llarga i dura. Camí cap a St.Roc per fer un puja/baixa fins Estanyol i Mas Lluners, per pasar per l'Onyar... un paratge preciós i que cal fer per gaudir de la natura i del paratge que ens regala aquest indret... Aquí ja hem fet alguna trialera maca, de les que ens agrada fer en aquests trajectes.

Edu, aquesta foto la he fet  disparant la càmara cap darrera, recordes? No ha quedat gens malament!!!



Arribem a Sta.Coloma de Farners, des de Camins/Pistes de Mas Lluners i parem a una Font per reposar, menjar alguna barreta i recarregar bidons d'aigua.


Ja amb les forces una mica recuperades, seguim tot vora el riu, de camí cap a Joanet, un camí una mica més "durillo" del que hem fet fins ara. Traversar la riera uns quans cops i seguir tota vora del riu i l'Eix Transversal... que amb les obres que estàn fent a l'enxamplament d'un pont, hem tingut que fer un petit repetxó a peu... però cap problema!!!


Fins ara m'he trobat molt bé i el ritme l'hem anat aguantant tots qui més qui menys amb més o menys patiment. Ja a Joanet, camí i corriols trialers de baixada a Arbúcies, amb en Quique marcant el seu nivell tècnic. Es fa difícil seguir la seva roda tot baixant. I a Arbúcies... parada i fonda, busquem un bar per fer un entrepà, i poder continuar el camí fins al Turó de l'Home amb més energia i les piles carregades. Però ja portem molt desgast i forçes hores damunt la bici. A la taula del bar, tot aseguts, fem noves amistats mentre ens preparen els bocates, això si, no estàn gaire preparats per fer 13 bocates i triguen més del normal. Amb en Chema i un seu company quedem que ens truquem algun dia per fer ruta per Amer i els seus voltants, a mi m'agradaria fer els pantans de Sau-Susqueda, Puig de Frou...
Sòn les 3 de la tarda i desprès de 6 hores hi ha uns quans companys que sels fa tart i deicideixen baixar a Hostalrich per afagar el tren cap a Girona... Ells sòn els d'Amer i si segueixen, tornarien massa tard... avui hi ha partit de Fútbol Barça-Madrid, i no es pot perdre!!!
Nosaltres finalment decidim continuar, ja que hi som. Així que comencem a enfilar pista ample, i mes pista ample... tot pujant el Montseny... cap el Turó de l'Home. Començo molt fort, amb molt bon ritme, l'Edu i en Salva tot darrera, seguint el ritme i els altres a un altre ritme... van perdent roda i es queden una mica enrrera. Desprès d'uns 3 o 4 Km, l'Edu es queda una mica enrera, segueixo jo al meu ritme i en Salva continua amb l'Edu, fins que l'hi pregunta si li fa res que es quedi sol i així ell pot tirar i atraparme... així que dit i fet, apreta el ritme i no tarda em atraparme i seguim un tall junts, però no gaire, en Salva està molt fort i s'envà. Jo penso en seguir-lo, i estic un rato petint més del compte, ell segueix i segueix al seu ritme fins que s'atura per omplir d'aigua el bidó. Esperem l'Edu i seguim el camí. En Salva al seu ritme i jo amb l'Edu, fent-la petar i així el patiment es mes lleu,... jejeje. Ens parem una estona per recuperar una mica i veure tranquilament.

Seguim pujant,... i pujant... i pujant... en Salva ja deu ser a dalt de tot del camí, al trencant on trobarem l'asfalt, i nosaltres ens falta ben poc... Veiem que tot just faltant 500 metres per arribar i en Salva està baixant per no agafar fred... la temperatura ha baixat molt i ens hem d'abrigar per esperar el reste de la colla. En tenim per un bon rato... 30 min com a mínim. Fem estiraments, mengem alguna cosa i vevem. Quan arriben decidim no fer els últims 8 Km que falten perque acabariem massa tard (+ d'1hora de pujada més la baixada) 

i agafem asfalt de baixada fins St.Celoni, a una velocitat de vertígen!!!... i sense poder gaudir de les merevelloses vistes... on agafarem el tren per anar fins a Girona.

En fi, que ha estat una sortida molt, molt maca, amb molt bona companyia. Dura per l'estona que hem trigat i per l'allargada del trajecte, però sense cap dificultat i sense gaires complicacions alhora de fer els descensos per les trialeres que hem fet.
Gràcies Quique per la ruta i a tota la colla per la companyia. Ha estat el primer intent de la Ruta Girona-Turo de l'Home. La propera serà millor i la farem TOTA!!!

Al final ha sortit una ruta de 100Km, amb un desnivell de més de 2000mts amb un temps de 9 hores. Veure la Ruta

Salut!!!

dissabte, 16 d’abril del 2011

Ruta de Canet Llarga + Afegitó Curta

Avuí ha estat un dia perfecte per pedalar, bona fresqueta de bon matí... 6 o 7 graus a les 08:00. La setmana passada estavem amb màniga curta i aquesta, un altre cop abrigats amb el maillot llarg.
Ens hem trobat a Fontajau amb en Tomàs, en Martí, l'Alfons, en Josep i en Xevi Ruhí. Bona Colla i bons pedals!!! En Simón ha fet "campana", hay Simon... tanta gresca de cop no es bona... s'ha de dosificar i pèndre-la de mica en mica.
Hem agafat carretera cap a St.Gregori, amb ritme... A St.Gregori agafem per darrera cap a Canet, jo m'he equivocat i hem fet una mica de ruta turística per les escoles de St.Gregori, però en Xevi Ruhí que ell si sap el camí, ens ha indicat per agafar per on toca... el tercer semàfor a la dreta!!! Ara ja ho sabré per un altre cop.
Fins a Canet, al pavelló ja ens deixem anar una mica de roba. Ja es nota la temperatura, i això comença a pujar de seguida. La veritat és que els camíns/pistes fins a trovar la pujada de Rocacorba s'ha fet molt bé, el terra està sec i en prou feines es troven basses ni fang. Anem força be de temps, així que proposo de afegir a la ruta el tram de pujada/baixada que correspon a la Volta Curta, és un tram de uns 7 o 8 km que val la pena de fer. Pujem i m'equivoco de trencant, res... uns 15 o 20 metres... retornem al tram i cap a mitja pujada, roda punxada... si, jo mateix... es veu que a l'equivocarme, en aquell tros de 15 metres hi havia una romaguera i la he enganxat amb la roda davantera. Vinga, doncs... toca canviar càmara. Cap problema!!! 5 minutets i ja estem un altre cop pedalant. La pujada s'enfila, però no és de les mes dures... ja en vindràn de fortes, ja. I com sempre, desprès d'una pujada, ve una baixada. És llarga, amb pedres, però ciclable tota perfectament, amb seny... o amb menys seny, que a un se l'hi escalfa la sang tant que sembla que li bull!!! Molt maca la baixada, però... Hem anat a parar quasi quasi on hem començat., comentem... be però ara agafem la pista ample per tornar a l'encreuament de BIERT, on ens parem a fer el plàtan o/i la barreta... per recuperar una mica les forces.
Seguim, ara si la ruta llarga, per pista ample un bon tram de baixada i pujada, per agafar un corriol molt llarg de baixada, dels que un gaudeix de valent. De tant fort que m'ho he agafat, a l'acabar el tram, me n'adono que se m'ha obert la bossa que duc a sota el seient i amb tant de rebotar he perdut el telèfon mòvil!!! Cony... amb això no hi contava... en Tomàs em diu que si un cas, torni enrere i a veure si el puc trobar... l'Alfons em diu que si un cas prova a trucar a veure si el sentim... jejeje. Com a bon jan, l'Alfons, que anava tot darrera meu, se l'ha trovat i ha parat a recollir-lo, en Tomàs suposo que deu haber pensat que li passa a l'Alfons que s'ha parat i em fa un tap!!!... res, que l'ha portar i amb aquesta petita conya me'l dona. GRACIES Alfons!!!
Bè, doncs des de alla, ja toca pista ample, pista ample, pista ample... passant pel mig de dues cases de pagès, en una d'elles, les cabres estaven soltes, pastant... això m'omple, m'agrada veure i gaudir d'aquests moments i vistes. Fem un gir molt brusc, de 300graus per baixar una mica mes, per atrevesar la riera, que va força plena. A partir d'ara ja toca pista ample de pujada, pujada, pujada amb ziga-zaga, uns 3km per fer un desnivell de 250mts. Aquest troç et deixa bé... hi a mi que m'agrada apretar, començo a tirar, en Tomàs veig que segeuix a roda, i segueixo tirant, i tirant... ja veig que en Tomàs comença a afluixar, i això que estem a la meitat, però jo segueixo, se que ja va quedant menys, i desprès ja podré recuperar en la baixada. Cap arrivar a dalt de tot de la pujada, trobo 3 gossos grans ben estirats al mig de la carretera, sembla que son pacífics i paro i els crido per que s'en vagin, així que s'envàn i espero en Tomàs, desprès en Martí i en Xevi Ruhí i veiem que en Josep i l'Alfons estàn una mica mes enderrerits i els esperem, també.
Ja som al cim mes alt i ja baixem, i baixem... Pista/Camí llarg força trencat, amb pedres i rocs, fins agafar un altre pista, ara ja si mes neta, molt ciclable i que ens porta fins a Adri. Un troç petit d'asfalt per girar a l'esquerra i enfilar cap al volcà d'Adri, un molt bon paratge, amb unes vistes impresionants. Ja s'acaba... de baixada del volcà per tornar pel primer tram del començament de la ruta fins el pavelló de Canet i carretera cap a St.Gregori per la part del darrera i més carretera fins a Girona-Sarrià.

Una ruta entretinguda, exigent i dura, però que em la bona companyia que hem tingut, s'en ha fet curta i tot.
Ens hem quedat amb una sortida de 63km, 1324mts desnivell amb poc mes de 5 hores i temps per recuperar/menjar i fer-la petar. Veure la Ruta

Salut!!!

dimecres, 13 d’abril del 2011

Sarrià BTT 2010

Avui d'entrenament m'he agafat la ruta de la I Marxa/Cursa BTT Sarrià 2010, ja hi vaig participar en el dia de la cursa, amb un temps de 2:25 i avui l'he anat a fer tot solet, de bon matí, bona fresca i una temperatura que convidava a sortir a pedalar.
És una ruta molt "trencacames", es un puja/baixa constant, no s'arriba a una altitud massa alta, però de tant pujar i baixar, acabes fent un desnivell acumulat molt exigent. Amb bons corriols, molta pista i molt poc asfalt.
Pocs trams s'han de fer a peu, en prou feines he tingut de baixar de la bici 4 cops.
El primer per travessar una petita riera, en un corriol de camí a Germans Sàbat.
El segon ja es un tram una mica amb mala intenció, una pujadeta d'uns 50mts amb una pendent de +-30%, que està trencada per l'aigua i roderes de motos. Hi ha unes escletxes de mig metre, vaja que si hi caus dins et pots fer força mal.

Jo (114) el dia de la Cursa, també la vaig fer a peu, tot i que més d'un va probar pujar-la amb la bici.
Fotos tretes del Club Sarrià

El tercer ha estat ja de tornada del punt mes llunyà, cap a tocar quasi La Mota, a l'arribar a una casa en ruïnes que s'ha esllevissat una part de la paret. Està tot el camí ple de pedres/roques de les que es feien les cases antigament, i s'ha de baixar de la bici per sortejar-les.
I el darrer a estat en un troç de 5mts que baixa una pendent de +-70% i no m'he atrevit a baixar-lo. Està a 5minuts del final i no sigui que prengui mal. Ara be, baixar-la a peu també te el seu risc!!!

Es una ruta molt exigent per qui vulgui fer un entreno curt i dur, però al mateix temps és una ruta molt entretinguda, variada, divertida, maca-maca per fer-la amb companyia i prenent-se un temps per gaudir del trajecte.

Be, finalment no he escurçat gaire el temps que vaig fer en cursa, però em dono per satisfet.
2hores 22min, amb 5 min de parada que he aprofitat per rebre una trucada i recuperar una mica les forces.
Temps 2:16, Desnivell 968mts, Distància 35km. ... Veure la Ruta

Salut!!!

divendres, 8 d’abril del 2011

"Pre" Temporada d'Estiu

Amb la temperatura que està fent aquesta setmana, ja cal preparar la temporada d'Estiu. Toca sortir amb caloreta!!! Tot i que aquesta setmana he sortit cada dia de la setmana... això si, per la tarda i a bona hora, cap a les 5 - 6. Algún dia, l'Edu m'ha fet avançar una mica l'horari... però res, que ens hi adaptem i ja està, un dia a gust d'un i l'altre a gust d'un altre, també he sortit un parell de dies tot sol.
Bé, doncs sortir 5 dies... vol dir desnivell i quilòmetres!!! N'he acumulat més de 2500mts amb pocs més de 130km.
Dilluns, amb l'Edu i en Tomàs, varem enfilar cap a can Mascort, per St. Daniel i camí-pista fins quasi tocar Els Angels, per baixar per pista fins a Bicentury i pel mig de Girona cap a casa. Edu, aquí es va notar l'entreno que portes!!!... en la pista de Can Mascort cap a els Angels, a mi i en Tomàs ens va costar de seguir el teu ritme tot planejant-pujant, i et vam perdre un bon troç.
El Dimarts, per fer una mica d'entreno, vaig anar tot sol cap a St.Miquel, fer un puja-baixa a bon ritme i cap a casa. Amb una horeta i quart deu ni dor com faig rendir l'entreno.
Dimecres vaig quedar amb l'Edu i en Pep, i varem fer una ruta per Costa Roja - Palol de Revardit i el Castell de St.Julia que feia mes d'un mes que no la feiem. Es tot pista ciclable, sense cap dificultat, tret de la baixada del castell de St.Julià, que ès una mica, miqueta... trialera tècnica. Ara bé, aquesta ruta et deixa un desnivell de 600mts.
Pep, la foto que ens va fer l'Edu. Ja no pots dir que no surts al meu bloc,... jejeje.

Edu, com sempre, gràcies per les Fotos.!!!
Si, si, tu tambè hi eres... que qui fa les fotos es qui menys surt, però tu n'has après a fer-le's tot solet.

Dijous... amb en Tomàs, a una molt bona hora, les 6 de la tarda i amb una temperatura de ple estiu... cap a St.Gregori i St.Grau. A aquesta hora es tota la pujada amb hombreta, i en un dia com avuí, s'agraeix. Fem la pujada per pista ample, per la Font de Can Coromines... ara be, de baixada fem tot per corriols i trialeres, força tècniques. Jo les faig totes senceres, a en Tomàs se li'n resisteix algun que altre troç, però cal tenir cura i no precipitar-se, cadascú fins on pot o on vol, que ningú ens exigeix de fer-ho.
I avui Divendres, tot sol cap a St.Miquel, a tornar fer un Puja-Baixa. Una horeta i mitja i bon ritme, de pujada, per agafar-m´ho una mica mes amb calma de baixada per Puig Estela i fer algun corriol per pujar una mica mes el desnivell acumulat.

Vaja setmaneta mes entretinguda que he tingut. Demà dissabte no puc sortir, avuí toca sopar amb els meu bon amic Manel, en Joan Carles, en Putxi, en Ritxi i uns quants companys més del curs de 8è de bàsica. Si, encara, desprès de 30 anys, CADA ANY fem trobades i sopars del curs de 8è.
Aquesta foto ès de l'any passat, aquí encara no habiem començat a sopar i l'ambient era molt tranquil.
Com sol passar sempre, fins el segon plat no es comença a pujar una mica el tema!!!
Esperem que tot vagi com sempre i puguem seguir trobant-nos per molts anys més.

Ah!!! i el dissabte passat, es va fer una sortida de 100 km per les gavarres... jo en vaig fer menys de la meitat, fins al coll de la Ganga, per seguir fins a Platja d'Aro, per fer vida amb la família al Càmping.
La colla... 58 bikers. Una companyia excelent, fent de "sherpa" en Josep Oller. Molts coneguts i molta peña que no coneixia, ara bé, cap extrany. Aquest mon de la BTT cada dia em sorprèn més per la gent que vaig coneguent.
Tot i fer-ne només la meitat, em varen sortir 1150mts de desnivell amb 56km. Tot suma!!!


Salut!!!

dissabte, 2 d’abril del 2011

Resum BTT del 1r Trimestre 2011

Aquest any sembla que he agafat una mica fort això del mon de la BTT.
Començo aquest 1r trimestre amb unes xifres d'escàndol per mi. Recordo que no fa mes de 5 anys que ni parlar-ne d'esport.
Aquest darrer 2010 va ser el primer que m'ho vaig agafar mes en serio. Recordo que tot just fa 4 anys vaig comprar la bici CANNONDALE, desprès de tindre una caiguda en la que vaig patir una fisura a la quarta vèrtebra, en aquell temps anava amb una bici decathlon de 300 euros. Llavors, sortia amb bici els estius, i només els caps de setmana. L'hivern havia sortit alguna vegada, però feia fred!!! Ara ja fa 2 anys, si que anava també entre setmana i alguns dies d'hivern.
Però el que comento avui és aquest trimestre... ara si que puc dir que soc un biker, fent sortides 4 dies a la setmana, tot i l'hivern, encara que faci fred. I amés estic content del meu nivell, tant de pujada, baixada i/o tècnica trialera.

Aquest any he estrenat GPS, un nou i lluent Garmin Edge800.
Amb ell i una mica de temps amb els mapes, Wikiloc, MapSource i Training Center he descobert tot un mon d'entreteniment i oci. Baixar tracks fets per algú que els comparteix a Wikiloc, sobreposar i traçar noves rutes i camins... després investigar sobre el terreny. Vaja que m'ho he passat bé, i espero seguir així.
També he estrenat nova bici... una CANYON Lux MR 9.0... una bici "pata negra". Mai hagués pensat que jo tindria una bici amb aquests components. De fet jo pensava que era tonteria gastar-te una "pasta" en una bici. Només hi porto 300 km, però les sensacions que em transmet son molt positives. Vaja que m'hi sento tant bé que ja la he posat més d'un cop al límit de les nostres possibilitats junts. Aquesta darrera setmana ha petat la forquilla davantera, hi toca portar-la a fàbrica per revisar i reparar-la. Temporalment, hi he posat una "SUNTOUR Epicon" ja que tinc molt tocada la forquilla de la bici vella i quan arribi la reparada de fàbrica aquesta SUNTOUR la posaré a la CANNONDALE.
De fet la CANNONDALE la trec a passejar mes sovint que la CANYON. M'hi sento molt bé en totes dues i a l'agafar la vella l'entreno és més complet... 15kg contra 10kg. i es noten aquests 5 kg de mes/menys.
Be que total, entre una bici i un altre, el gps, la bona temperatura que ha fet, la companyia que he tingut i el temps que n'he pogut disposar... amb aquest 1r trimestre m'ha sortit un total de...
1.678,37km amb un desnivell acumulat de 32.635mts.
Això... fent la mitja be a ser un parcial d'uns 550km i 10875desnivell mensuals.

Només em queda el regust de no haver participat a cap cursa que m'havia proposat, i que la pluja i/o el fang em varen fer la guitza. La bici és per disfrutar-la... patint, però disfrutar-la. El fang i la pluja fan que aquest patiment superi amb escreix el que puguis gaudir de una bona sortida, i a mi personalment, no m'agrada sortir amb aquestes condicions.
Tot i això he seguit els blocs i comentaris d'alguna cursa. I desprès, n'hem fet alguna prenent-nos el nostre temps. N'hi han hagut de molt maques, hi he descobert uns corriols i camins preciosos.

Be, aquest a estat el resum BTT que puc fer d'aquest 1r trimestre. I el resultat que n'he obtingut... molt, molt satisfactori.
Ara, el mes d'Abril comença la temporada de càmping i si tot va bé i el temps acompanya, els caps de setmana podré fer rutes per Platja d'Aro, St.Feliu i Palamós. Per això el disposar de dos bicis, per no anar traginant amunt/avall amb la bici. A veure com va aquest segon trimestre, ja aniré comentant-ho.

Salut!!!